DJ & Wodzirej na Twoje Wesele
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!
Zabawy integracyjne dla wszystkich !
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!
Maskotka XXL na Twoim przyjęciu!
Zadzwoń lub zapytaj o naszą ofertę.
Zabawy z chustą animacyjną
Zabawy dla dzieci i rodziców
Tak może wyglądać Twoje wesele
Zabawy integracyjne dla wszystkich!
Nasza muzyka poderwie do tańca każdego!
www.rtevent.pl
Przebrania dla każdego!
www.rtevent.pl

DJ & Wodzirej na Twoje Wesele !

W wielkim skrócie: Prowadzimy wesela, poprawiny, jubileusze, urodziny, bale karnawałowe i sylwestrowe, bankiety, imprezy firmowe, wigilijki, studniówki, półmetki, a w nich konkursy oraz zabawy integracyjne dla małych i dużych zawsze z zachowaniem dobrego smaku. Macie pomysł na niestandardowy pierwszy taniec podczas Waszego wesela? Pomożemy Wam go zrealizować. Posiadamy w pełni profesjonalny sprzęt oraz ogromny bank muzyki. Dokładamy wszelkich starań aby to wyjątkowe wydarzenie było niezapomniane oraz dostarczało wiele emocji.

W OFERCIE CIĘŻKI DYM, BAŃKI MYDLANE ORAZ NAPIS LOVE !

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zwracamy szczególną wagę na poszanowanie prywatności użytkowników odwiedzających naszą stronę internetową, dlatego prosimy o zapoznanie się z najważniejszymi kwestiami, które mogą Cię dotyczyć podczas korzystania z naszej strony www. Informujemy, iż dane osobowe pobieramy i przetwarzamy tylko wtedy kiedy wyrazisz na to zgodę np. kiedy wyślesz do nas wiadomość.

Dane osobowe

Administratorem danych osobowych jest RTevent Paweł Mazur z siedzibą w Rybniku NIP: 6422684277, REGON: 385219562 (tel. 507 365 151, e-mail: rtevent.pl@gmail.com zwana dalej „RTevent”.

Celem przetwarzania danych osobowych jest świadczenie usług oferowanych przez RTevent, które opisane są na stronie internetowej pod adresem  www.rtevent.pl

RTevent przetwarza dane osobowe tylko przez okres, w którym będzie miał ku temu podstawę prawną. Przetwarzanie Twoich danych osobowych w innych celach niż świadczenie usług będzie możliwe wyłącznie za Twoją uprzednią zgodą, w tym przypadku podstawą przetwarzania danych będzie Twoja zgoda.

W dowolnym momencie przysługuje Ci prawo dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania oraz prawo do usunięcia Twoich danych osobowych.

Formularz kontaktowy

Dane uzupełnione i wysłane z poziomu formularza kontaktowego w zakładce "KONTAKT" służą do kontaktu z użytkownikiem, udzielenia odpowiedzi użytkownikowi na jego zapytanie, przekazania oferty użytkownikowi na jego prośbę, zrealizowania usługi lub sprzedaży produktu użytkownikowi, jeśli wyraził taką wolę. Dane użytkownika mogą zostać wykorzystane przez RTevent, celem przedstawienia mu oferty na usługi i produkty realizowane przez RTevent.

Informacje o „cookies”

Zgodnie z art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800) informujemy, że podmiotem zamieszczającym na Państwa urządzeniu końcowym pliki „cookies” jest RTevent. Pliki „cookies” (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika. Pliki „cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Pliki „cookies” wykorzystywane są w celu:

– dostosowania zawartości strony internetowej do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika strony internetowej i odpowiednio wyświetlić witrynę dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

– tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy strony internetowej korzystają z witryny, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.

W ramach strony internetowej www.rtevent.pl stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików „cookies”: sesyjne (session cookies) oraz stałe (persistent cookies). „Cookies” sesyjne są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. „Cookies” stałe są plikami przechowywanymi w urządzeniu końcowym użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.

Użytkownicy strony internetowej www.rtevent.pl mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików „cookies”. Poziom ochrony przed generowaniem plików „cookies” ustawia się w każdej przeglądarce. Jest możliwe częściowe blokowanie plików „cookies”, aż do całkowitego ich blokowania. Całkowite blokowanie zwiększa poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może również uniemożliwiać działanie niektórych funkcji, np. zalogowanie się na stronie, która udostępnia pocztę e-mail. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Domyślne ustawienia przeglądarki internetowej zazwyczaj pozwalają na umieszczanie plików „cookies” w urządzeniu końcowym użytkownika. Zgodnie z art. 173 ust. 2 ustawy Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2017 poz. 1907) pozostawienie takich ustawień przeglądarki po otrzymaniu informacji na temat plików „cookies” stosowanych w witrynie jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na stosowanie plików „cookies” w witrynach internetowych.

RTevent informuje, że ograniczenia stosowania plików „cookies” mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności strony www.rtevent.pl. Więcej informacji na temat plików „cookies” dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej oraz pod adresami internetowymi najpopularniejszych przeglądarek internetowych:

– dla przeglądarki Mozilla Firefox jest to adres: http://support.mozilla.org/pl/products/firefox
– dla przeglądarki Internet Explorer jest to adres: http://support.microsoft.com/pl-pl/products/internet-explorer
– dla przeglądarki Google Chrome jest to adres: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py

Mechanizm statystyk

Na stronie www.rtevent.pl zainstalowane jest oprogramowanie do tworzenia statystyk jego odwiedzalności – Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google LLC z siedzibą w Stanach Zjednoczonych, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 („Google”). Statystyki zbierają informacje o rozdzielczości ekranu, głębi kolorów, zainstalowanej wersji Flasha i JavaScriptu, fizycznym położeniu użytkowników, plików „cookies”. Informacje generowane przez „cookies” na temat korzystania ze strony internetowej przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) są przekazywane spółce Google, która przechowuje je na swoich serwerach. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania ze strony internetowej przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na stronach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Użytkownik może zrezygnować z przekazywanie do Google informacji opisanych powyżej poprzez wybranie odpowiednich ustawień w przeglądarce internetowej, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji strony internetowej www.rtevent.pl może okazać się utrudnione.

Informacja o tym jak Google korzysta z plików „cookies” jest dostępna pod adresem: http://policies.google.com/technologies/cookies?hl=pl, zaś pełna treść polityki prywatności stosowanej przez Google znajduje się pod adresem: http://policies.google.com/privacy?hl=pl.

Pozostałe postanowienia

Na zmiany w Polityce Prywatności może wpłynąć rozbudowa strony internetowej www.rtevent.pl, rozwój technologii internetowej lub zmiany w zakresie ochrony danych osobowych. O wszystkich zmianach RTevent informować będzie na tej stronie internetowej - www.rtevent.pl .

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt:
RTevent Paweł Mazur z siedzibą w Rybniku

tel. 507 365 151
E-mail: rtevent.pl@gmail.com


JAK GOOGLE KORZYSTA Z PLIKÓW COOKIE

Plik cookie to krótki tekst wysyłany do przeglądarki przez witrynę, którą w danej chwili odwiedzasz. Pozwala witrynie zapamiętać takie informacje, jak preferowany język czy inne ustawienia. Dzięki temu Twoja następna wizyta w tej witrynie będzie przyjemniejsza i bardziej efektywna. Pliki cookie pełnią bardzo ważną funkcję – bez nich korzystanie z internetu byłoby znacznie mniej przyjemne.

Plików cookie używamy do różnych celów. Służą na przykład do zapamiętywania ustawień filtra SafeSearch, wyświetlania spersonalizowanych reklam czy zliczania użytkowników odwiedzających konkretną stronę. Ułatwiają też logowanie się do naszych usług, pozwalają lepiej chronić dane i zapamiętywać ustawienia reklam.

Zobacz, jakie rodzaje plików cookie są używane przez Google, oraz dowiedz się, jak używamy plików cookie do wyświetlania reklam i jak robią to nasi partnerzy. W naszej polityce prywatności opisaliśmy, jak chronimy Twoją prywatność podczas korzystania z plików cookie i innych informacji.